Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NOUTĂȚI

Școală nou-nouță predată astăzi elevilor din Comuna Văleni

Astazi, odata cu inceperea anului scolar, copilasii din comuna Valeni au avut mai multe motive de bucurie! Pe langa, revederea cu prietenii si profesorii, cei mici nu au mai plecat pe drumul obisnuit spre scoala. Microbuzele scolare s-au indreptat in alta parte a satului unde, frumoasa si cu usile larg deschise i-a asteptat scoala cea noua.

„Un vis implinit!” sunt cuvintele directorului scolii, profesor Gabriela Macsim care, cu ochii in lacrimi si cu bratele deschise, i-a primit astazi pe elevii Scolii Gimaziale Comuna Valeni.

„Vreau sa va spun ca este un vis împlinit pentru fiecare familie din comunitate, din anul 1948 pana astăzi. Deoarece, localitatea Văleni nu a avut niciodată o școală în care să-și desfășoare activitatea în același timp toți elevii (învățământ preșcolar, primar și gimnazial). În timpul desfășurării activității de sfințire s-a mulțumit post-mortem fostului domn primar Ionel Stoleru, fostului primar și actual viceprimar Grigore Dan Relu și actualului primar Gheorghe Murariu, pentru toate eforturile dumnealor, fără de care nu s-ar fi finalizat lucrările construcției acestei școli. Țin să vă asigur că, domnii și doamnele profesori, colegii mei pot concura oricând cu orice profesor din țară! Le urez atat copiilor cat si colegilor mei sa aiba un an bun si usor, sa fim cu totii sanatosi, iar la vara curtea aceasta mare si frumoasa sa fie plina de coronite si de veselie!” a completat directorul.

Sari la conținut